VILODAG

Eftersom att jag tycker om att träna på helgen så passar jag på att vila idag, samtidigt som min kropp behöver det. Det är alltid mycket lättare att vila när man är helt slut i kroppen, håller ni med mig? Just nu är det jättesvårt för mig att vila för att jag tycker crossfiten är så rolig och vill köra mest hela tiden, men vilan är lika viktig den. Så idag har jag därför sysselsatt mig med mycket annat som gör att jag helt enkelt inte kan hinna med ett pass i boxen. Smart va? När träningen är en såpass stor del av ditt liv så är det ju väldigt svårt exempelvis att vila när man inte har något annat planerat och har massor med tid för träning. De där utfallen igår känns verkligen i rumpan alltså, haha.. Ska bli intressant att stå upp hela dagen nu och se hur kroppen svarar på det. Lär bli en ganska lugn eftermiddag på Boost idag med tanke på vädret, så kom förbi och häng lite med mig! Innan jobbet ska jag träna min PT-klient och fixa litegrann här hemma. Men först frukost. 1,5 dl havregryn med 1 tsk kokosolja, kanel å hallon & 2 ägg till det! Självklart en Nocco och mycket vatten också! Dricker ca 4 stora glas vatten på morgonen för att å igång förbränning och vätskebalans.

 

 

Fick en fråga om mina favoritställen på Mallis och sjukt nog så tycker jag att de mesta är bra på Mallis, vi var exempelvis ute och åt alla dagar förra året och vi blev aldrig missnöjda. De har bra mat vid stranden, på restaurangerna och ja överallt. Det är dock väldigt dyrt, en lunch går på ca 300-400 kr och middagen likaså, oftast lite dyrare så vi lade säkert 1000 :- om dagen på bara mat och dryck. Men för mig så gör det inget när det smakar så otroligt gott! En av mina favoriter inne i Palma Dukes. MÅSTE ni besöka när ni är där, helt magisk mat. PS. Boka bord redan nu, sjukt fullbokat. Annars bara halka in någonstans! Finns sjukt mycket bra ställen. Paellan på Iletes är magisk. Middag med utsikt på Hotel Bendinat. Sedan finns det mysiga härliga ställen i Portals Nous, där är Tahini en favorit. Portals Nous har för övrigt en så mysig och trevlig hamn!

2 kommentarer på “VILODAG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *