FRONTBÖJ MED PAUS!

Förklarar min morgon. Andra veckan med frontböj idag och fokuset ligger på att bli starkare i bottenläget, så vi kör med en paus på 3 sekunder där nere, och ja, det är riktigt tungt. Men något som glädjer mig är att jag känner mig stark i böjen och är riktigt taggad på att bygga upp styrka där nu. Vi gjorde 4 reps, 5 set. Och jag avslutade min sista fyra på 48 kilo. 3 kilo mer än förra veckan! Kändes riktigt bra! Trots VÄRLDENS jädra träningsvärk i min rumpa sedan i onsdags, blev typ värre av min stillasittande vilodag igår haha! Passet avslutades med 3 varv av, 400 m löpning och maxreps ”clusters”, sjukt tung övning. Du gör en squatclean och går sedan upp i en thruster. Puh! Lite sådär halvt hardcore att springa i regnet också, haha. Crossfit vare ja. Men sååå skönt med fredag må jag säga. Regnet öser ner ute och det är verkligen sån där mysfeeling. Så ikväll blir det massor av mys med en tjejkompis! Tror det kommer bli en ganska så lugn dag idag också. Detta väder får ju än verkligen att inte vilja göra något annat än att ligga i sängen med en stor godispåse och mysa? Så omotiverande, håller ni med mig? Sååå om inte den svenska sommaren vill komma nu, så får min resa till Mallis gärna komma NU NU NU! 🙂

9 kommentarer på “FRONTBÖJ MED PAUS!

 1. greenink

  CharissaP Rumanien OllieAlbe
  MargotCro Italien ThurmanCo
  GildaDown Ryssland GeorgiaJe
  YNTJuliep Ukraina DeeHiwklo
  Sheritmab Chelsea ZelmaAnto
  AmparoKie Tottenham Hotspurs KathrinAa
  HazelBurk West Ham United Austinpax
  LillieKir Wales DonnygkS
  AlisonBad Everton MapleXxuf
  GarrykuD Manchester City SimonMore
  DouglasGa Argentina FidelLuns
  MurrayHer Arsenal ShalandaD
  ClydeSher Osterrike GlendaLaw
  TamieWile Portugal Kareemusj
  MarianaLe Leicester City DarbyCont

  Svara
 2. Isaiah

  Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

  Svara
 3. Apolonia

  Hello, you used to write fantastic, but the last few posts have been kinda boring… I miss your great writings. Past several posts are just a little out of track! come on!

  Svara
 4. tinyurl.com

  Hey, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog site in Safari, it looks fine but
  when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that,
  amazing blog!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *