FRONTBÖJ MED PAUS!

Förklarar min morgon. Andra veckan med frontböj idag och fokuset ligger på att bli starkare i bottenläget, så vi kör med en paus på 3 sekunder där nere, och ja, det är riktigt tungt. Men något som glädjer mig är att jag känner mig stark i böjen och är riktigt taggad på att bygga upp styrka där nu. Vi gjorde 4 reps, 5 set. Och jag avslutade min sista fyra på 48 kilo. 3 kilo mer än förra veckan! Kändes riktigt bra! Trots VÄRLDENS jädra träningsvärk i min rumpa sedan i onsdags, blev typ värre av min stillasittande vilodag igår haha! Passet avslutades med 3 varv av, 400 m löpning och maxreps ”clusters”, sjukt tung övning. Du gör en squatclean och går sedan upp i en thruster. Puh! Lite sådär halvt hardcore att springa i regnet också, haha. Crossfit vare ja. Men sååå skönt med fredag må jag säga. Regnet öser ner ute och det är verkligen sån där mysfeeling. Så ikväll blir det massor av mys med en tjejkompis! Tror det kommer bli en ganska så lugn dag idag också. Detta väder får ju än verkligen att inte vilja göra något annat än att ligga i sängen med en stor godispåse och mysa? Så omotiverande, håller ni med mig? Sååå om inte den svenska sommaren vill komma nu, så får min resa till Mallis gärna komma NU NU NU! 🙂

2 kommentarer på “FRONTBÖJ MED PAUS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *