SOMMARMIDDAG

Hej älsklingar, här kommer dagens grymma middag som vi slängde ihop här hemma. En sååå lättlagad tallrik som vi nog kommer äta mycket nu i sommar, dessutom nyttig och riktigt god. Jag blir ofta sugen på lätt och kall mat på sommaren, dessa tillbehör är också perfekt att ha till grillat. En av de få sakerna jag kan sakna med att bo i hus, att kunna grilla. Men här har ni receptet på denna grymma middag! Njut!

Stekt kyckling med salt, peppar & vitlöksklyfta, kokt färskpotatis (första för iår, fasen vad gott det är) I salladen behöver du bladsallad, tomat och paprika toppat med smörstekt sparris. Toppade det hela med fetaost sedan, glömde den innan bilden togs haha! Voilà!

En kommentar på “SOMMARMIDDAG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *