SUNDAY FUNDAY

Hej fina, vet verkligen inte vart gårdagen tog vägen. Det stod mycket på schemat igår så fanns inte så mycket tid till att sitta vid datorn. Men samtidigt härligt såklart. Både jag och Jonas var så myströtta igårkväll så vi köpte hem massa tapas och småplock så som skinka, ost, färsk frukt etc. Det var smarrigt men tog slut alldeles för fort så sedan blev det glass och popcorn (my new addict!!) också. Morgonens pass satte sina spår, det var riktigt tufft. Haha! En lång metcon med allt möjligt på, i team, så jädra roligt. Ni som följer mig på instagram har ju sett vad den bestod av! Men kroppen känns fräsch idag, den brukar faktiskt göra det efter lördagar trots ett jobbigt pass, tror det är för all påfyllning av mat. Skönt att kroppen återhämtar sig snabbt, bokade mig precis på 11.00-passet i boxen. Idag blir det rodd och bänkpress innan en svettig metcon. Mer om den ikväll.

 

 

Innan jag drar iväg så ska jag jobba lite med mina klienter, vissa avslutar sina 12 veckor tillsammans med mig nu och har gjort fantastiska resultat, samtidigt som vissa drar igång sina 12 veckor nu och väljer att prioritera och satsa på sig själva under sommaren. Så fantastiskt! Är du en av dom som är sugen på det också? Du når mig via contact! 🙂

 

 

 

Har jag sagt att vi ska flytta föresten? Vi flyttar i slutet av juni så idag tänkte vi åka och kolla lite nya möbler etc. Vi behöver ha en form av byrå/bänk, något till balkongen, nya lakan och massor med kul. Faktiskt för en gångs skull lite taggad på att köpa lite inredning då det för en gångs skull känns som att vi flyttar in i något ihop och att det kommer vara vårat för ett tag. Jonas har ju en del grejer som vi tar med oss såsom bord, säng etc. Men nu vill jag få till vår lägenhet mysig och fylla den med massor av kul. Så trevligt att H&M Home öppnar i Göteborg nu i sommar, de har så mycket fint.

 

 

2 kommentarer på “SUNDAY FUNDAY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *