MIN MÅNDAG

Hej älsklingar, hoppas ni  har haft en grym start på veckan, denna dagen har bara flugit förbi som de flesta dagarna nu för tiden. Att sitta och jobba framför datorn slukar verkligen all tid, tiden går så jädra fort. Har pysslat massor med lite roliga grejer som är på gång! Och massor med administrativt med att ha eget företag. Har även hunnit med att åka hem till min mor för lite fika, och fått pussa på min katt litegrann..

 

Nu har precis ätit middag, som blev den samma som min lunch. Kyckling och ris, kokade även lite sparris till, älska sparris!! Gjorde matlåda för både lunch och middag imorse, så smidigt och perfekt när man kommer hem sååå hungrig efter träningen. Körde i boxen vid 16 och idag körde vi snatch och avslutade med 5 varv av 10 st snatch med hantel 15 kg, 10 st pushpress med hantlar 10 kg, 10 st boxjumps. Riktigt härlig avslutning. Snatchen väljer vi att inte prata så mycket om, det är så svårt, helvetes lyft. Blir inte klok på mig själv! Haha! Började passet med att köra lite pull-ups, ni som följer mig på Instagram (@theresesvensson) kan se en film där! Lite struggle, men känner att de kommer mer och mer nu. Äntligen!!! Kommer typ på något jag vill lära mig varje pass i boxen, sinnes vad man måste vara mångsidig och kunna lite av allt.

 

Nu kommer min andra hälft snart hem så nu blir det faktiskt lite till jobb och fix innan det blir slapp och mys i soffan för resten av kvällen. Pusss & kram på er!

 

3 kommentarer på “MIN MÅNDAG

  1. Sanna

    Hur långa är passen i boxen totalt? Och är den träningen ”tuffare/hårdare” än din träning innan? och hur har din kropp ändrats sen du började, eller kör du fortfarande dubbla pass med egen träning?:)

    Svara
  2. Anna Aurusell

    Hej fina Therese! En sak jag länge har undrat är om man väger sin mat efter tillagning eller innan? Exempelvis om man ska räkna ut kalorier på sin kyckling, ska man väga den innan och räkna den vikten då eller ska man väga den efter tillagning och räkna med vikten man får då? Väldigt tacksam för svar! Kramar!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *