DAGENS TRÄNING, FRISÖREN & SVAR PÅ FRÅGA!

Hej älsklingar, kickstartade denna dagen på bästa möjliga sätt med ett pass i boxen. 5:45 ringde klockan och jag tog min cykel dit, äntligen lite fint väder. Pullups på schemat, och jag klarade av att göra 8 set med 3 repitioner. Så jädra stolt över mig själv! Efter det så avslutade vi passet med en sjukt jobbig metcon. 5 varv av, 200 m löpning 7-5-3 av thrusters och burpees på 2 minuter, sedan väntade 2 minuter vila mellan varven. Det var så tufft att jag inte ens hann ner till trean. Puh! Ni förstår nog känslan av att köra ett varv till då, haha. Ni som har kört thrusters vet nog vilken tung övning det är, även flåsmässigt, och att då köra det efter 200 m löpning. YEEAS! Får se hur kroppen känns imorgon, om det blir vila eller inte, det blir inte morgonträning iallafall, så isåfall eftermiddag! Har en LPG inbokad på Expilo imorgon (LOVELY!!!)

 

Har också varit hos Alexandra på Infinum och fixat mitt hår. Ni ser en liten halvkass bild på det här ovan. Blev lite tillbaka till så jag haft det innan men inte så mörk botten. Trivdes inte i mitt helljusa alls, behöver ha lite djup mot mitt ansikte. Och är SÅÅ nöjd med resultatet. Så tack tack bästa Alex, hon är otroligt duktig, hittade henne själv genom att söka runt lite på instagram och fastnade för hennes resultat, du hittar henne genom att söka på @tromstedt! Tips till dig som behöver frisör i Göteborg.

 

Fick en fråga från en läsare som jag tänkte svara på också, ”Hur långa är passen i boxen totalt? Och är den träningen ”tuffare/hårdare” än din träning innan? och hur har din kropp ändrats sen du började, eller kör du fortfarande dubbla pass med egen träning?:)”
Passen i boxen är 1 timma totalt, på den timman så kör vi uppvärmning, teknik/styrka och avslutar med en flåsig metcon. Träningen är absolut tuffare och mer utmanande. Fokuset ligger mer på prestation än på utseende. Det är tyngre än vad jag har tränat tidigare, vi jobbar mycket lågreps med tunga vikter. Men det avslutas ju alltid med något flåsigt och högintensivt så det är verkligen träning för hela kroppen jämt. Jag har nu under de senaste veckorna enbart kört i boxen, finner inget sug på att gå till gymmet alls konstigt nog, har blivit helt frälst haha! Jag har lagt på mig litegrann sedan jag började i boxen, men inget negativt sätt, har kört lite för kort tid för att göra någon riktig utvärdering här, men det kommer hoppas jag. Jag är sugen på att bygga en snygg musklig crossfit fysik! 🙂

3 kommentarer på “DAGENS TRÄNING, FRISÖREN & SVAR PÅ FRÅGA!

    1. Therese Inläggsförfattare

      Det är en lite annorlunda träning än vanlig gymträning, man får helt enkelt en annan typ av fysik! 🙂

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *