YOGA & FRUKOST PÅ NK

Hej på er, just hemkommen från en riktigt härlig event på NK i Göteborg, vi körde yoga och blev bjudna på frukost på Condeco, som öppnar idag. Vi blev bjudna på en magisk frukostbuffé med smoothies, bär, juicer, mackor och annat smått å gott. Äntligen lite events här hemma!!! Så tråkigt ibland att vara bloggare och bo i Göteborg då mestadels av eventen jämt är i Stockholm. Med oss fick vi också en goodiebag, blommor och vår matta som vi körde yoga på. Fick dessutom träffa så fina härliga tjejer. Alltid roligt att träffa folk med samma intressen i samma bransch! Så lätt att bara sitta och snacka & jag blir alltid så inspirerad av att få höra hur andra har lyckats och hur de jobbar. Så intressant! Nu kom jag precis hem fylld med härlig energi. Tror faktiskt att jag ska ge mig ut på en löprunda nu på förmiddagen innan det är dags för jobb, såhär hade jag ju helt klart kunnat tänka mig att starta fler morgnar framöver.

 

Fylld med energi efter en vilodag igår också. Jag var på Expilo som jag skrev i tisdags, och körde LPG. Jag tror faktiskt att jag har träningsvärk sedan behandlingen igår, insåg att det var alldeles för längesedan jag var där. Så nu bokade jag in en tid redan om 2 veckor för att få igång min cirkulation igen. LPG’n hjälper mig verkligen att rensa ur slagg & få igång min dåliga blodcirkulation. Njut av dagen fina ni, puss & kram

2 kommentarer på “YOGA & FRUKOST PÅ NK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *