Fredagsfys & besök hos Nord Clinic!

Godmorgon, tillbaka i boxen igen efter en dag off igår! Körde lite alternativ träning med 6 km löpning och ett överkroppspass på gymmet igår. Det kändes bra, men helt otroligt vad frälst man har blivit i crossfit då lusten inte alls är lika stor att gå och köra eget. Men det är bra för mig att varva litegrann och även bygga upp styrkan. I boxen kör vi ju sällan högreps i styrkedelen utan ligger ofta på mellan 2-5 repitioner så att köra 10-12 reps igår var riktigt jobbigt, sjukt vad kroppen vänjer sig! Imorses vart det frontsquats på schemat och jag ökade vikten med 3 kg på sista setet sedan förra veckan och körde idag en trea på 50 kg. Vi körde 5 set, med 3 reps och med 3 sekunders paus i botten just för att bli starkare i bottenläget. Kändes riktigt bra! Och SÅ inspirerande, körde tillsammans med en tjej som heter Caroline och hon är sååå stark. Älskar att omges och köra med sådana som är starkare än mig själv, får mig att pusha mig också! Passet avslutades med en modifierad metcon från Regionals. 8 kcal assault bike, 20 boxjumps over och 10 squatcleans. 

 

 

Nu ska jag iväg till Nord Clinic snart och lägga ny botox. Var i februari jag var där senast, helt otroligt vad tiden går. Så nu är det dags för påfyllning. Marie som injicerar där är så himla duktig och jag är så glad att det har hållt så länge. Nu är det tredje gången jag går dit & jag är så nöjd att jag började lägga botox. För er nya läsare så är det pga mina linjer jag har i min panna och mina gropar jag har på min haka. Och dessa har helt enkelt skapats på grund av att jag pratar mycket med mitt ansikte. Resultatet blir så naturligt och det är aldrig någon som påpekat eller frågat om jag har botox, det jag verkligen älskar! Ha en grym fredag finisar!

3 kommentarer på “Fredagsfys & besök hos Nord Clinic!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *