LÖRDAY

Hej mina favoriter, hur mår ni? Jag ligger just nu och gottar mig lite på balkongen innan jag ska ner och jobba litegrann på Deli. Denna morgon började med en stor frukost innan jag tog cykeln till boxen för ett lördagspass.

 

En 30 minuters AMRAP var det idag som såg ut såhär, skriver här med mina skalade moment!
400 m löpning
15 frontsquats 25 kg
12 pushjerks 25 kg
9 jumping CTB-pullups
200 m löpning
12 frontsquats 25 kg
9 pushjerks 25 kg
6 jumping CTB-pullups

Ni förstår nog att det var stört svettigt, men samtidigt så så sååå härligt. Kommer förmodligen att kännas i benen imorgon Har hunnit med att äta lunch med mor och far på stan också, blev en smarrig låda från Boost. Kombinationen sötpotatis, rotfrukter, cashew och fetaostcréme är MAGISK. Love it! Ikväll ska jag möta upp två goa tjejer från crossfitboxen för att äta hamburgare, vi ska testa SAK här i Göteborg, återkommer med recension till er! Får se om det håller samma klass på sina burgare som många andra bra ställen i stan. Sedan blir det nog godis och mys bara. Njut ni nu av er lördag och fyll den med massa glädje och lycka! Kram på er

4 kommentarer på “LÖRDAY

 1. Hanna

  Fina Therese!

  Hur känner du kring att du går upp i vikt och att du inte ser ut som innan i spegeln? Eller om du tex kollar tillbaks på bilder och känner att du var mer ”nöjd” då? Vill gärna veta då jag inte vågar ändra på mina träningsformer för att jag ev kommer gå upp i vikt mm.

  Stor kram

  Svara
  1. Sanna

   Fast det kan ju inte vara något större kilo, för hon ser lika dan ut på bilderna som innan tycker jag? 🙂

   Svara
   1. Hanna

    Nej de tycker inte jag heller, menade mer i mitt perspektiv och om hon tänker lite som mig ibland🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *