GLAD PÅ LIVET

Hej fina, jag har nu precis ätit en stor skål gröt toppat med kasein och färska bär efter en fantastisk löprunda i solen. Jag och Jonas har bestämt oss för att försöka få till några rundor nu innan vi åker till Mallis för att inte få chocken när vi tänkt att springa lite där nere. Jag älskar att springa på Mallis, så fin natur & perfekt temperatur där på morgonen!! Jag sprang ju i torsdags och kände mig mer eller mindre som en flodhäst, haha, idag gick det lite lättare och jag tog tillvara på energin från gårdagens hamburgare och godispåse. Lovely! Jag bara är helt TOK-KÄR efter en löprunda, finns få grejer som slår det faktiskt, sådana endorfiner. Blev 8 km idag! Lite småkämpigt emellanåt men generellt sätt så kändes det bra!

 

 

Efter x timmar jobb på Delin igår så mötte jag upp Hanne och Sandra och gick till SAK, som jag nämnde att vi skulle till igår. Där käkade vi alla burgare och drack gott. Helt klart godkänd hamburgare med sötpotatispommes till, så det var supersmarrigt. I samma klass som de övriga ställena i Göteborg tycker jag, The Barn sticker väl ut litegrann though! Sällskapet vägde ju upp också, så himla roligt att umgås utanför boxen. Tjejerna är verkligen så härliga!! Älskar att träffa några som man klickar så bra med. Nu ska jag fixa iordning mig här och sedan bara njuta och mysa resten av denna söndag och ladda batterierna inför en ny vecka <3 Puss på er!

En kommentar på “GLAD PÅ LIVET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *