WEEKEND

Godmorgon solstrålar. Idag är det verkligen höstfeeling på riktigt. Söndag och löpning stod på dagens to-do list! Jag har bestämt mig för att försöka hålla söndagen till löpning så länge kroppen tycker det är trevligt och jag har feeling på löpningen, det brukar hålla i tills hösten kommer och sjukt nog så kändes det typ som höst idag. Mörkt och blåsigt… Med en hel del motvind så blev det till slut 7 km. Jag hatar att springa när det blåser, men idag så var det bara att koppla på pannbenet. Det bästa är att löpningen känns ganska lätt, det är fortfarande tufft, men lättare, så jag tror jag har kommit in en bra fas där. Efter gårdagens på riktigt mördarpass i boxen så är det skönt att ha en dag utan vikter och springa ur kroppen och samtidigt jobba på kondition och flås. Igår körde vi 40 min amrap, med 40 repitioner av allting, i team så man delade det på två. Puh! Alla goa övningar så som, burpees over bar, marklyft, snatch, wallballs, toes to bar etc. Turligt nog så fick jag äta hamburgare med sötpotatispommes på kvällen. YUM vad gott det är, vi var på The Barn, längesen jag var där, men lätt de bästa burgarna istan.

 

Har kikat en hel del på Crossfit games under helgen (så så sååå inspirerande!), idag är det sista dagen så lär bli en hel del tittande i eftermiddag och innan dess så blir det familjemys och lite annat smått och gott. Jobb med klienter samt planering av veckan med träning och annat. Söndagar när de är som bäst. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft. Puss och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *