CROSSFITMORGON

Hej världens bästa. Hoppas ni mår bra. Jag är glad för att det snart är helg igen. Imorgon är det redan torsdag, sååå jädra gott! Imorse när klockan ringde 5.45 så var det helt seriöst höstmörkt ute och det var för första gången på riktigt länge var det faktiskt svårt att gå upp? Men det var bara att ta sig upp. Mina morgonrutiner innan morgonträning ser alltid likadana ut. Jag lägger alltid fram träningskläder dagen innan, ställer in en shaker med aminosyror i kylen och ser till att ha en kall Nocco. Direkt iväg till jobbet sedan, full rulle verkligen. Men jag får sådan energi av morgonträning, älskar verkligen det. Speciellt med detta stjärngäng ovan! Så mycket glädje. Att börja köra crossfit är seriöst ett av de bästa besluten jag har tagit, någonsin. Det är magiskt. Idag körde vi bara med skivstång i princip. 90 sekunders intervaller med powersnatch, pushjerks och powercleans. Känner fortfarande av måndagens alla armhävningar haha, så det var tufft. Så riktigt glad att jag vilade igår. Imån tänkte jag köra eftermiddag i boxen. Börjar jobba 8 imån också så skönt med en lugn morgon här hemma.

 

Nu ikväll har vi haft älskade mamma & pappa över på middag. Vi har grillat kyckling och till det blev det fetaostsallad, färsk potatis, grillad majs och en hemmagjord tzatziki. Så fräscht, fortfarande lite sommarfeeling. Haha! Nu blir det Game Of Thrones och mys. Ha en fin kväll 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *