SQUATS, BURPEES & LÖPNING

Sammanfattar dagens träningspass. Jag har fortfarande inte återhämtat mig känner jag. Mår fortfarande lite småilla. Haha! Men självklart underbar hatkärlek. Återigen idag var det löpning i boxen, och ja, det är verkligen flåsigt och benen kändes som två stockar efter backsquatsen. Ökade med 5 kg sedan sist jag körde 6 reps *4 set. Blev 4 rundor på vikterna 35, 45, 50, 55 kg och avslutades med en högreps med 20 reps på 35 kg! Sedan väntade en vansinnig metcon med 10 burpees och 400 m löpning. Var 4 minut ringde klockan och då var det bara att ge sig på en ny runda, vi körde sammanlagt 5 rundor och jag avklarade varje runda på 2 min & 30 sekunder. Och ja, det var sinnessjukt tungt. Tog en långsam återhämtningspromenad hemåt! Det var välbehövligt!

 

Nu har jag laddat med kyckling, ris och grönsaker. Nu är det fotboll och lite gottigheter här hemma. En skön torsdagskväll. Imorgon är det fredag och 2 dagars ledighet för mig innan jobb igen på söndag. Ha en skön kväll, puss å kram

2 kommentarer på “SQUATS, BURPEES & LÖPNING

  1. Julia

    Läste i ett tidigare inlägg att du använder brun utan sol. Vilket märke använder du? Vill inte vara blek under vinterhalvåret men är så rädd att det ska bli fläckigt när man tränar och svettas!
    Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *