GIRLSNIGHT & NYC-TIPS

Godmorgon lediga och lugna söndag (med 1000 saker att fixa hemma!). Bland annat att packa upp min resväska. Vi kom hem i tisdags och jag har inte gjort det än.. Fy mig! Sov enda till 9 idag helt otroligt, kan inte minnas när jag sov så länge senast. Så otroligt skönt. Har känt behovet av att sova ut sedan vi kom hem, men inte riktigt funnits tid för det. Brukar inte behöva sova längre än till 7, men har nog lite med jetlag och tidsomställning att göra såklart. Har dragits med en förkylning också som vägrar att släppa helt. Hoppas att efter vila vara helt återställd imorgon. Har en otrolig träningsvärk sedan veckans träning. Har tagit det lugnt med allt flås med tanke på förkylningen men det jag har gjort + styrkan har satt sina spår ändå. Förmodligen för jag varit off en vecka från crossfiten. Ser fram emot en hel träningsvecka nu nästa vecka.

 

I torsdags hade jag tre nyfunna vänner från boxen hemma hos mig på middag. Och det var sååå trevligt. Jag hade fixat ihop lite middag med en superfräsch matig quinoasallad. Tillbehör till det hade vi en skål med persika och mango, sötpotatis, guacamole och fetaoströra samt grillad kyckling. Så enkelt, men ändå så gott. Helt klart i min smak. Helt fantastiskt att bara sitta och prata och umgås en hel kväll.

 

Fick en fråga om att lista mina favorittips i NYC när det kommer till restauranger så jag tänkte bara att jag punktar upp de här nedan. Enjoy! Finns ju såklart tusentals restauranger. Men dessa är ett utplock av de vi var på denna gången och jag rekommenderar de verkligen. Gäller det middag så måste ni boka bord 3-4 veckor innan. Poppis-ställen!!

MINA RESTAURANGTIPS I NYC 
FRUKOST

Bluestone Lane
The Butchers Daughter
Two Hands
Le Pain Quotidien

MIDDAG
Tao Downtown
Shake Shack

La esquina
Red Rooster Harlem 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *