MÅNDAGSPEPP

Godmorgon måndag! Förra måndagen vaknade jag upp i ett soligt NYC, denna måndagen i ett ganska så soligt Göteborg. Dessa kontraster, ändå mysigt på något sätt. Unnade mig faktiskt en morgonpromenad imorse. Jag älskar verkligen denna tiden på året, sensommar/höst. Så frisk luft ute. Vi gick en lång promenad igår i skogen. Så otroligt mysigt. Hade egentligen velat springa idag, men min förkylning vill inte ge med sig helt så får vänta ut den. Den har verkligen vandrat runt från hals till näsa, till bihålor och öron. Haha så jädra jobbigt. Men blev en liten mysig promenad med podd i öronen för att kicka igång denna måndag och nu har jag ätit frukost, druckit min Nocco och mängder med vatten (mitt bästa tips vid förkylning!!) och ska dra mig iväg mot Boost för jobb. Och ser ni den fantastiska maten på bilden ovan? YUM. Vi var på Market i lördags och de har gjort lite förändringar med lite nyheter på menyn. Vi var så hungriga när vi kom dit så vet inte ens om vi njöt så mycket av maten? Haha! Typiskt oss. Bara äter så fort vi kan. Men gott är det alltid där, definitivt min favoritrestaurang i Göteborg. Älskar!!

 

 

För er som undrar så blir det självklart träning idag, blir boxen i eftermiddag. Hoppas på att kunna köra på för fullt nu, har fått ta det ganska lugnt med tanke på min förkylning. Men nu sitter det sista i näsan bara så då är min filosofi att svettas ut det, funkar alltid! Sedan väntar fotbollsmys med hela familjen hemma hos oss. Ha en grym måndag vänner! Puss & kram

3 kommentarer på “MÅNDAGSPEPP

  1. Sanna

    Har kikat på deras meny men den är inte uppdaterad på jättelänge? likaså hittar jag inte lunchmenyn någonstans? deras facebooksida uppdateras aldrig 😀

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *