Morgonlöpning = endorfiner!

Godmorgon på er finisar. Alltså jetlag, jag hatar dig! Igår gick jag och lade mig strax efter 21 och försov mig ändå imorse. Helt otroligt! Är inte jättetrött när jag vaknar men det känns som jag kan sova hur länge som helst, haha.. Och att snooza är så olikt mig, då jag istället vaknade 6.23, 7 minuter innan träningen började fick jag helt enkelt avboka passet. Vet inte när det hände senast att jag försov mig och det är verkligen det värsta jag vet, hatar det. Så jag fick snällt snöra på mig löparskorna och gav mig ut på en liten löprunda istället. Blev 7 km i mina nya Asics, andra gången jag använder dom och jag gillar dom verkligen! Kroppen kändes ganska lätt men trött huvud. Men löpning är ändå något speciellt, så mycket endorfiner. Konstaterade det nu när vi var i NYC att hade jag bott där eller i ett land där klimatet är bättre så hade jag garanterat sprungit mycket mer än vad jag gör. Jag är verkligen en springa efter väder person. Hatar att springa när det regnar eller blåser, vilket det ofta gör här i Göteborg.

 

 

I eftermiddag ska jag till Nord Clinic och göra Dermapen. Äntligen! Skulle egentligen gått förra veckan men fick flytta fram tiden litegrann pga jobb. Lovar att posta ett inlägg om Dermapen och varför jag gör det senare i veckan. Vet att många är nyfikna på det! Ha en fin tisdag sålänge, puss & kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *