OM MIN DERMAPENBEHANDLING

Hej fina. Ni är många som är intresserade om min behandling jag gjorde på Nord Clinic i tisdags, dermapen. Jag älskar ju att ta hand om mig själv och göra behandlingar och ingrepp som gör att jag kan vara naturlig och se bra ut, utan mängder med smink etc. Eftersom jag i princip alltid är osminkad så tar jag gärna hand om mitt ansikte på det sättet. Jag gör ju regelbundet ansiktsbehandlingar där, men nu var det dags att testa Dermapen. Nu har det gått 2 dagar sedan behandlingen och rodnaden har lagt sig och jag känner mig superfräsch. Behandlingen behövs göras några gånger för att få bästa resultat, och det görs med ca 6 veckors mellanrum. Så jag kommer återkomma med en recension till sedan när jag gjort mina behandlingar.

 

Vad är Dermapen? Det ser ut som en penna och sticker med 12 st engångsnålar 1300 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. Den stimulerar till nyproduktion av naturligt kollagen och skapar mikrokanaler i huden. Som i sin tur hjälper till med hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Hudens struktur förbättras och föryngras, både på det översta och nedersta hudlagret. 
Du kan exempelvis behandla stora porer, fina linjer och rynkor, pigmenteringar, ärr från akne. Rekommenderar verkligen denna behandlingen varmt till alla som vill ta hand om sin hy. För mig är det en självklarhet att gå till Nord Clinic, och tipsar alla Göteborgare om denna trevliga och personliga klinik som ligger på Mölndalsvägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *