SÖNDAGSLÖPNING & VECKANS TRÄNING

Hej på er godingar! Hoppas ni haft en riktigt fin helg, min har varit jättebra. Har haft en riktig gottehelg haha.. Helgerna går ju lika fort som veckorna gör. Helt otroligt vad tiden bara springer iväg. Har vilat, jobbat, ätit mängder med gottigheter. Så idag är det back to basics med annat än bara tomma kalorier. 1 oktober idag och jag är faktiskt väldigt redo för hösten. Imorse sken solen så jag passade på att snöra på mig löparskorna och gå ut och springa 8 km. Veckans andra löprunda. Än så länge så känns det riktigt bra med löpningen. Ett otroligt bra komplement till crossfiten också. Det är så nyttigt att bara göra något annat 1-2 dagar i veckan. Många som cyklar och simmar också! Just för att få en varierad träning, och det är faktiskt väldigt skönt att bryta av de tunga vikterna ibland. Jag är absolut ingen löpare, men, nu har jag faktiskt hållit i min löpning och sprungit ca 1 gång i veckan under den senaste tiden. Vilket gör att det är inte är sådär tungt som det kan bli när man har längre uppehåll, ni vet när det känns som att man börjar om varje gång man går ut och springer. Det är ju verkligen inte någon härlig känsla!

 

Tänkte dela med mig också om hur jag har tränat denna veckan som varit, gillar spliten! 

Måndag Crossfit
Tisdag 6 km löpning
Onsdag Crossfit
Torsdag Crossfit 
Fredag Crossfit
Lördag VILA
Söndag 8 km löpning 

 

Nu ska jag planera kommande veckas träning & jobba med mina onlineklienter! Puss & kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *