NY VECKA & VAD SKA JAG ÄTA INNAN TRÄNINGEN?

Hej fina. Idag är hösten officellt typ här? Tror nog alla som bor i Göteborg fick känna på det imorse. Regn åt sidan & massa blåst. Undra om det bara är här i Gbg det kan vara sånt väder? Haha! Trots det så gillar jag måndagar. Jag öppnade och har jobbat på Boost och kom precis hem nu för att jobba lite på datorn och med annat fix innan jag ska iväg till crossfitboxen och träna. Eftermiddagsträning idaaag och kollar man på appen där dagens WOD läggs ut så ser det ut att vara ett riktigt bra pass med hantelpressar & pull-ups på styrkedelen och sedan en metcon med rodd, cleans och double unders (med hopprep), en riktig struggle hos mig som jag måste lära mig snarast!! 🙂 Skönt att träna eftermiddag på måndagar, man är ju alltid lite trött på måndagsmorgon, trots en otroligt lugn helg.

 

Ska strax förbereda lite mellis och det blir nog ett liknande igår tror jag. Vaniljkvarg toppat med bär och kokos, eftersom det är målet innan träning nu så blir det även lite kolhydrater till. Men detta är verkligen ett mellis som jag i princip äter varje dag. Kvarg toppat med olika sorters tillbehör. Annat än bär kan vara frukt, nötter, granola, riskakor etc. Finns ju väldigt mycket man kan variera med. Ibland kan jag byta ut kvargen till en Barebells-pudding eller keso. Men jag måste verkligen tipsa er om ICA’s egna kvarg. Den är supergod! Har just nu fått en dille på vaniljsmaken. Perfekt som mål innan träningen, jag brukar ofta vilja få i mig både protein och kolhydrater innan därför fungerar det perfekt. Det är ju ofta så att man tränar kanske lite för långt efter tidsmässigt för att kunna stå sig på lunchen då passar det därför bra att äta något däremellan. Jag äter ca 2-3 timmar innan jag kör crossfit i boxen om jag kör på eftermiddagarna. Så idag exempelvis tränar jag 17 och äter runt 14.30 tänkte jag. För mig är det jätteviktigt att äta innan så jag har energi och ork på passet. Samtidigt som jag inte alls upplever samma hunger efteråt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *