SALTY PEANUT

Hej från ett otroligt grått, regnigt och blåsigt Göteborg. Ni har förmodligen inte missat att Barebells har släppt en ny smak salty peanut som är så så sååå god. Jag är en Snickers-älskare dör ju för denna. Har ni smakat den än? Om inte, gör det! Den är magisk. Att den dessutom inte innehåller något socker, hur nice är inte det? Perfekt vardagstreat! Så har ni inte smakat, smaka på den, och gillar ni Snickers så kommer ni absolut att älska denna. 

 

Har vilodag idag och ikväll ska jag till Hello Monkey med två underbara vänner, ska bli skitmysigt. Längesen jag var där! Ett av mina favoritställen i Göteborg, kan dock inte minnas när jag var där senast. Vardagslyx! Brukar passa på att hitta på mysiga saker på dagar då jag inte tränar, så man kan ha något att se fram emot och sysselsätta sig med den dagen. För mig som är en träningsälskare går ju gärna och tränar ändå, trots att man behöver vila. Idag har jag en så brutal träningsvärk så vilan är perfekt. Nu blir det träning tors-lördag i boxen! Sjukt att det redan är torsdag imorgon igen? Week flyes by! Har ni något roligt att se fram emot i helgen? Jag har faktiskt en helg med mycket planer. Jag och Jonas har exempelvis varit tillsammans i ett år till helgen. Hur mysigt är inte det? Och på fredag ska jag träffa en av mina bästa barndomsvänner. Men vi hörs innan dess såklart. Pusss på er! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *