TORSDAG, BOTOX & HELG PÅ INGÅNG!

Hej fina. Har äntligen slängt mig i soffan nu efter en dag som gått i ett sedan 5.45 imorse. Upp, ta en Nocco ur kylen & ta bilen till boxen för träning. Idag körde vi bänkpress med hantlar och rodd. Och en go amrap på 12 minuter med 3 strikta pull-ups, 6 handrelease push-ups, 9 wallballs, 12 kettlebellsvingar och 15 sekunder L-sit. Riktigt härligt pass. Vi var ute & käkade sent igår så vart ganska trött imorse men fanns inte direkt någon tid att känna efter på. Direkt iväg till jobbet som har varit sååå busy idag verkligen. Vi har haft stora beställningar. Sjukt med vissa dagar som bara går i ett. Då kommer alltid tröttheten efteråt för mig.

 

Jag har också hunnit med att besöka världens bästa klinik Nord Clinic, jag var ju där förra veckan också och gjorde Dermapen, idag var det dags för botox!! 3 månader sedan jag gjorde det sist. Och ungefär ett år sedan jag testade det för första gången. Jag älskar det. Ett av de bästa besluten jag någonsin tagit faktiskt. Det är nu 4 gången jag gör det. Min orsak till att jag gjorde det från början var pga mina tydliga linjer jag har i pannan och de har skapats pga jag pratar väldigt aktivt med mitt ansikte. Världens bästa Marie har därför lagt botox i min panna, argrynkan sedan har jag även lagt i hakan (som jag oxå använder mycket). Idag testade vi faktiskt på något nytt, vi lade även botox i mina ögonbryn för att lyfta de litegrann. Ska bli spännande och se det resultatet. Fullvärdigt resultat syns ju efter ca 1-2 veckor kanske!
Och för et som är sugna att unna er en uppfräschning nu när hösten kommer och boosta din hud med lyster så har de 50 % denna månad på ansiktsbehandlingar med Mesoestetic Mesopeel och Image Skincare peels. Nu blir det Designated survivor (bästa serien), hockey och popcorn mys här hemma hos oss. Imorgon är det äntligen helg! Puss & kram på er <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *