FOOD IS LOVE

Godmorgon. Är det någon mer än jag som haft en riktig gottihelg? Dock riktig kärlek på det! Tur att mat är livet! Självklart så hjälper crossfiten till att man ändå kan hålla sig i form och äta ganska mycket skit. Jag vill också understryka att jag 4-5 av 7 dagar i veckan äter bra så det är inte så att jag går loco jämt eller ofta. Grunden måste ändå vara bra och clean för att jag ska hålla mig i form. Jag tillhör inte den gruppen som kan äta vad som helst, när som helst, och ändå hålla mig i form. Ni som bor i Göteborg och inte har smakat hamburgarna på Stockyyard, gör det, bästa i Göteborg!! Vi var där i lördags innan vi var och kollade på Frölunda. Vi har fått varsitt årskort nu med tanke på att det är vi (Jag & Jonas) som levererar mat till dom. Bra deal tycker vi då vi båda älskar att gå på hockey. Sedan som 2 små barn köpte vi med oss varsin godispåse till matchen haha! Underbart. Vi har annars haft en väldigt lugn helg. I söndags åkte vi till Skatås och sprang. Jag sprang 8:an och Jonas sprang 5:an. Efter 3 hårda crossfitpass i kroppen så kändes det ändå helt ok. Jag sprang med runkeeper så jag har tänkt att springa rundan snart igen och se om jag kan förbättra min tid. Nu sprang jag på 44 minuter och hade en split på 5:28 min/km. Vet att jag kan springa snabbare än det, nu har det nästan blivit att jag hittat ett form av lunk. Har ni några tips på hur man kan springa snabbare? Eller minska sin min/km tid. Jag är riktigt sugen på att köpa mig en klocka! Likt Garmin. Får se om jag investerar i en sådan, de är ju ganska så dyra. En bra julklapp kanske?

 

 

Igår vilade jag från boxen och känner mig idag taggad på att dra mig dit i eftermiddag efter jobbet. Älskar när man vilar och dagen efter känner sig pigg och taggad på träning igen! Helt klart mitt bästa tips, då jag själv hatar att träna när jag känner mig trött i kroppen! 🙂 Ha en grym tisdag!!

2 kommentarer på “FOOD IS LOVE

 1. Sanna

  Intervaller! Det är nyckeln! 😀
  Men jag har också lagt om min träning och kost nu, mindre kondition, mer mat- vilket har resulterat i att jag har gått upp i vikt rätt snabbt.. Hur har du tacklat din viktuppgång? (eller har du ens gått upp sen du la om din träning) Hur tänker du? Har du mycket hjärnspöken eller hur resonerar du?

  Svara
  1. Therese Inläggsförfattare

   Hej! Tack!! Visst är det, och det är ju sådant man egentligen vet, men kanske inte riktigt pushar sig själv till att köra. Tur att man får mycket intervallbaserad träning i crossfiten. Vi körde faktiskt löpintervaller i onsdags! 🙂

   KUL!!! Visst är det roligt med förändringar? Om jag ska vara helt ärlig med dig så är det faktiskt så jädra skönt. Visst, det kan vara lite tufft i början och kanske innan man trivs i sin kropp men det är sååå skönt att slippa hets, och slippa det där ständiga att man måste tänka på vad man äter 24/7. Njuta av vardagen & allt som hör där till istället för att sätta upp förbud och ständigt ha någon form av ångest. Sedan är det inte många mer än en själv som upplever att man har gått upp i vikt, tro mig. Man är alltid kritisk mot sig själv. Men sluta var det. NJUT! 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *