TRÄNINGSVÄRK, MASSAGE & HOCKEY

Hej sunshines, hur mår ni? Jag har verkligen börjat med ett varannan/var tredje dags bloggande just nu. Men det är verkligen så mycket annat just nu. Mycket på jobbet. Lite mer jobb på plats på Boost nu när jag har ny personal där, vilket är superroligt. Övrig tid jag inte spenderar där nere blir det i boxen i princip, haha. Varit två riktigt tuffa pass nu tisdag och torsdag så jag är helt mör i kroppen, på ett bra sätt. Älskar den feelingen. Idag körde jag ett lite lugnare pass själv med fokus på axlar och mage. Det gick faktiskt riktigt bra. Jag behöver stärka upp min överkropp och jag älskar att köra axlar!! När jag körde på gymmet var axlar absolut en av mina favoriter.

 

Idag jobbar jag inte på plats där nere så jag passar på att ta det lugnt här hemma framför datorn. Och passar samtidigt på att chilla litegrann och vila kroppen. Så underskattat att ha en ledig vardag då man bara kan ta det lugnt. Nu är man aldrig helt ledig som egen företagare dock men skönt att jobba hemifrån ibland. Senare idag ska jag iväg på massage och hockey! Och imorgon är det freeeeedag, igen? Haha, men det älskar man ju. Så så sååå skönt med helg!

 

Postade även bilden till inlägget på min Instagram igår, och det är mindre än 3 månader kvar tills vi åker tillbaka till Thailand och mitt hus. I 3 veckor. Herregud vad jag längtar!! Träning, sol, bad, thaimat, sova, slappa.. Och repeat, haha, så man lever där! LOVE

2 kommentarer på “TRÄNINGSVÄRK, MASSAGE & HOCKEY

  1. Amanda

    Hej! Kan i te du skriva om bra frukost tips? Antingen något man kan slänga ihop snabbt och ta med till jobbet eller något man kan göra redan kvällen innan? ☺️

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *