BACK AT IT!

Godmorgon bästa ni, denna vecka har jag bestämt mig för att vara tillbaka här på bloggen. Jag älskar ju att skriva med er & måste komma tillbaka till att ha det som prio. Kommer att göra lite inlägg kring kost, frukosttips, hur mina dagar ser ut, hur jag tränar just nu etc! Har du något du vill läsa om? Skriv en kommentar! Hade för övrigt en väldigt bra söndag igår, startade den i boxen och körde ett riktigt bra väldigt jobbigt pass. Sedan mötte jag upp Nadia på Kafemagasinet och åt den godaste acaibowlen jag ätit på väldigt länge. Det ligger på 3’e lång, gå dit om ni är sugna. Det var definitivt inte sista gången jag gick dit. Annars chillade vi verkligen bara igår, det var en sån dag, regnet öste ner mest hela dagen så. Idag har jag en dag med mycket på schemat, dock älskar jag ju det på måndagar. Bara kicka igång veckan! Jobb på Boost först nu vid 8-tiden, min vapendragare och kollega som varit med mig enda sedan starten jobbade sin sista dag nu i helgen, vilket betyder nya kollegor, vilket kommer bli såå sjukt bra, det vet jag redan. Men jag kommer att sakna Lina, helt klart! Lite möten & intervjuer mitt på dagen också. Får se hur det blir med dagens träning. Vill spara mina händer och armar till morgondagens PT-pass!!

 

Nu ska jag dricka upp min Nocco, sedan blir det att kicka igång denna måndagen! Hoppas ni får en riktigt fin dag, det ska jag iallafall ha. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *