MINA BÄSTA FRUKOSTAR

Ser ni på alla bilder hur gott det ser uuuuut? Antar att det är fler än jag där ute som verkligen tycker om frukost! Det är helt klart det bästa målet på dagen enligt mig. Just nu har jag hamnat i en period då jag älskar smoothies. Brukar göra mig en till frukost varje morgon jag öppnar nere på Boost. Vi har allt där nere på plats som man vill ha i en smoothie. Mums! Har fått frågan om tips på olika frukostar ganska många gånger nu. Så tänkte därför dela med mig av mina favoriter.

 

SMOOTHIEBOWLS, När jag går ut och äter, äter jag gärna acaibowls. ÄLSKAR DET! Är dock lite för lat för att göra det hemma. Andra smoothiebowls är också sjukt gott och desto mer topping desto bättre. Är ju verkligen superlätt att göra hemma också och går att skräddarsy den precis efter hur du vill ha den.

 

OVERNIGHT OATS, Förbered dagen innan & ha i kylen över natten. Perfekt att ta med sig om du har bråttom eller kanske inte har tid att göra frukost på morgonen? Jag brukar blanda havregryn, chiafrön och mandelmjölk med kanel och kardemumma. Toppar sedan med allt möjligt gott som bär, frukt, nötter, granola.

 

HAVREGRYNSGRÖT, Förmodligen mitt allra bästa tips. Hur gott är det inte med gröt? Min standardfrukost. Som jag just nu gör till en smoothie och dricker de flesta dagarna då jag börjar jobba tidigt. Annars älskar jag gröt, det är mättande och går samtidigt att variera. Toppa med barebellspuddin eller kasein är två favoriter tillsammans med banan och jordnötssmör.

 

KVARG/YOGHURT MED TOPPING, Inte alla som gillar gröt dock. Jag hamnar i perioder då jag förätit mig på det och måste äta något annat, då äter jag gärna kvarg eller grekisk yoghurt med någon rolig topping på.

 

ÄGG, Verkligen en favorit hos mig också och jag äter 2-3 hela ägg om dagen. Äter jag inte de på morgonen så äter jag de på kvällen som kvällsmat. Just nu har jag fått en dille på stekta ägg, så äter gärna det. Mums! Går ju självklart att ha ägg + havregrynsgröt exempelvis om du är extra hungrig! Jag upplever mättnad på ett helt annat sätt när jag äter ägg på morgonen.

 

 

Så ät frukost vänner! Puss & kram

2 kommentarer på “MINA BÄSTA FRUKOSTAR

  1. Therese Inläggsförfattare

    Absolut, det finns i ett inlägg lite längre ner. Jag är inte så varierande av mig. Kör på en bas med mandelmjölk och blandar i allt möjligt så som bär, frukt, havregryn, proteinpulver, jordnötssmör! 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *