FRUKOSTEVENT PÅ NK

Helluuu. Idag har jag varit på ett frukostevent på NK här i Göteborg. Hur underbart att få starta dagen med denna fantastiska frukost. Mycket snack om frukost här nu men vet att ni gillar mat.. Haha. Det var Juicekällan som stod för det mumsiga och fokuset låg på höstens smink, dofter och nageltrender. Fick en snygg sminkning också, så så snygg som jag är idag har jag nog aldrig varit på jobbet tidigare, haha. Så kul att vi i Göteborg också får gå på sådana här trevliga events. Allt händer ju jämt i Stockholm. Detta är det andra jag har varit på här på NK i Göteborg. Riktigt grymt anordnat. Perfekt att få starta dagen där efter ett träningspass. Var självklart i bästa boxen & körde imorse, ett litet lugnare pass idag så imorgon hoppas jag att det blir riktigt flåsigt. Annars idag har jag jobbat på Boost och stänger här nere idag så det blir jobb här tills klockan 18. Lika så imorgon. Varit mycket jobb denna veckan, men det är en sådan sits just nu. Därför är det extra skönt med fredag och helg imorgon. Halloween ju, ska ni göra något speciellt?

Puss & kram

2 kommentarer på “FRUKOSTEVENT PÅ NK

    1. Therese Inläggsförfattare

      Ja, det var helt magiskt! Så kul med lite frukostevent & jaa frukost är bäst. Kram på dig också! 🙂

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *