HALLOWEEN

Hej fina, har ni haft en bra helg? Haha, komiskt med vintertid idag. Jag vaknade självklart 5.30 (vanligtvis är ju klockan 6.30) och har inte kunnat sova sedan dess. Så det betyder att jag haft en låååång morgon med massor av tid till jobb och pill på datorn, väldigt skönt dock. Morgonen är min tid för jobb, det är då jag är som mest kreativ. Jag är otroligt kvällstrött och får sällan något vettigt gjort då, haha. Idag är jag ledig efter 6 dagars jobb denna vecka. Det har varit en väldigt intensiv vecka så idag ser jag fram emot att åka till boxen och träna i lugn och ro och bara ta dagen som den kommer. Det är så söndagar ska vara såklart. På bilden ovan ser ni gårdagens halloween-wod på Crossfit Göta. Teamade med Hanne som är så sjukt stark. Jag menar hur inspirerande är det inte att träna med någon som är bättre än dig själv? Jag får ut så mycket av det! Älskar det. Som ni ser så var det väldigt svettigt.. Haha. När jag tränar vid 9 tiden så äter jag frukost både innan och efter, innan blev det två stekta ägg på 2 riskakor och efteråt blev det en stor skål med havregrynsgröt toppat med hallon, banan och jordnötssmör! Dröm-mix!

 

 

PS. Jag har ett erbjudande just nu! 
– Kost samt träningsschema för 995 :-ordinarie pris 1500 :- 
– Styckvis kost alternativt träningsschema 695 :-ordinarie pris 1000 :- 

Perfekt för dig som tränar och lägger ner mycket tid på att äta rätt, utan att få resultat. Det kan vara så att du äter för lite? För mycket? Eller fel mat på fel tillfällen. Jag menar hur tråkigt är det egentligen att träna 5-6 dagar i veckan och ständigt tänka på vad man äter men inte få några resultat? Jag hjälper dig gärna med det, gå via CONTACT här på bloggen eller maila mig direkt på svenssontherese@hotmail.com.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *