WINTER IS HERE

Godmorgon solstrålar, har ni det lika kallt som vi har det i Göteborg? Igår var det sååå burrigt och det kändes som vinter på riktigt. Jag lever fortfarande kvar i någon tro om att det är sommar! Eftersom det inte var någon.. Haha! Igår hade jag vilodag från boxen och tog endast en promenad. Psykologiskt jobbigt och väldigt tråkigt att vila på en måndag? Haha! Men insåg att jag hade kört på sedan i onsdags så det fick bli så. Idag känns kroppen pigg och redo för ett nytt pass. Men det blir först i eftermiddag för nu ska jag iväg till jobbet för en stor beställning. Vi levererar ju mat till Frölunda Indians (hockeylaget) och de ska åka till Tjeckien nu på morgonen, så därför blir det en tidig morgon på jobbet. Så nu ska jag bara fixa mig, dricka upp min Nocco och promenera neråt, får bli en frukostsmoothie på jobbet tänker jag. Jag måste ofta vakna till liv litegrann innan jag äter frukost, och jag hatar att äta frukost och stressa samtidigt här hemma. Då är det lika bra att vänta litegrann. Får se vad vi stoppar för smarrigt i den.

 

Så sjukt att det redan är november också. Det betyder att det endast är 2 månader kvar tills vi åker på semester i 3 veckor till Thailand, fattar ni så gott? Längtar ihjäl mig. 3 veckor av chill, mer chill, massor med mat och träning. Det är ungefär så man lever där vi har huset. Men kan inte längta mer ändå, bara göra ingenting, fokusera på sig själv, på Jonas, på träningen och äta massa gott. Perfekt avkoppling och ett helt drömmigt sätt att starta året på. Exakt likadant som detta året, fast då var vi en sväng på Bali också. Ha en grym tisdag! Puss och kram på er <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *