WORKOUTWEEKEND

Godmorgon på er, ledig helg betyder massor med tid för påfyllning av mat och träning. Så underbart. Älskar sådana helger! Det är så nice att träna när man har tid på sig, inte behöver stressa, kan äta ordentligt före och efter etc. Vad jag menar med det är att träningen ofta blir stressig i vardagen, då det är mycket annat som drar i en. När jag tränar på morgonen ska man exempelvis snabbt iväg till jobbet efteråt etc. Så väldigt skönt att bara ta det i sin egen takt. Lördagar är alltid nice i boxen, så härligt gäng som körde igår. Hur fantastiskt är det inte att omges av likasinnade? Jag har träffat sååå fantastiska vänner i boxen. Gemenskapen där är verkligen topp! Annars igår tog vi det väldigt lugnt. Åt en så god pasta till lunch på stan, myste runt litegrann, vi var på Toso och åt å sedan blev det bio och åt mängder med popcorn. Skön lördag!

 

Och på tal om den pastan, jag kan inte minnas när jag åt just pasta senast? Ibland är det så skönt att bara äta något annat. Misstolka mig inte nu, jag älskar clean mat och den maten jag äter oftast, men ibland vill man bara ha lite andra smaker och ja helt enkelt något annat. Denna lördagen fick det bli pasta. Annars är hamburgare min absoluta favorit, eller thaimat. Jag är inget jättefan av varm mat faktiskt. Viss varm mat absolut, men jag är otroligt kräsen, kanske inte min bästa sida.. Haha! Idag blir det träning i boxen vid 10 tiden, längtar. Känner mig pigg och fräsch. Förmodligen allt gotte sedan igår! Påfyllning är som bäst, när det behövs. Ha en grym söndag nu vänner. Puss & kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *