TISDAG

Godmorgon på er! Min vecka började verkligen hektiskt igår. Men på ett bra sätt såklart, vi hade mycket att göra på jobbet och sedan fick jag springa iväg till frisören haha. Spenderade 2 timmar hos bästa Alexandra där. Fick väldigt mycket beröm för hur mycket bättre mitt hår har blivit och har verkligen henne att tacka för det. Vi har klippt det ofta, skonsamma färger och jag tar hand om mitt hår här hemma med rätt produkter. Så äntligen börjar jag få lite längd på det, efter att ha gått 8 år med löshår så har jag nu snart varit utan i 2 år. Behövde en ny frisör i Göteborg och gjorde en research genom att fråga mina följare på Instagram vart jag skulle gå och det var flera st som tipsade om Alex (@tromstedt på Insta), så jag valde att gå dit och är sååå nöjd med det. Nu lade vi en liten mörkare botten och lite slingor i längderna. Blev så bra!

 

Idag längtar jag till Thailand, dit vi åker om mindre än två månader nu… Yey! Men dagen kommer att spenderas nere på Boost. Det kom dessutom ett helt gäng supergoa tjejer in på Boost som läste min blogg, hur kul? Tycker det är så roligt. Och coolt att man vågar säga hej! Vila från träningen idag, efter massa bra träning så tar jag en hel dag off. En lugn morgon här hemma med lite datorjobb och en stor skål gröt innan det är dags att gå ner till jobbet. Ha en fin dag, puss & kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *