NORD CLINIC, LÖPNING & MYS

Hej fina!! Snart helg, denna veckan har ju gått helt sjukt fort (som de flesta andra…) Redan torsdag. Kickstartade denna dagen med 6 km morgonlöp utomhus. Stolt över mig själv som håller i det nu när det verkligen har börjat bli burrigt ute. Vi har i princip slutat springa i boxen nu så då måste jag ta tag i det på egen hand. Imorse hade jag feeling så det fick bli en 6 km runda. Kändes lätt och bra! En stor frukost. Havregrynsgröt toppat med äpple, jordnötssmör och mandelmjölk. Är ofta väldigt hungrig efter jag har sprungit, så har fyllt på bra idag under dagen. Ska faktiskt köra ett pass efter jobbet ikväll också. Ser fram emot det.

 

 

Igår var jag hos bästa Sofia på Nord Clinic, färgade mina fransar och bryn. Herregud vad det gör mycket att få en touch på dom. Nu när jag slutat med fransförlängning så har jag börjat färga mina fransar, för att de typ är obefintliga. Köpte för ett litet tag sedan serum på kliniken för att få längre fransar och även fler, speciellt nu när de varit slitna efter förlängningen och det har verkligen hjälpt, så nu är de fina och långa. Ska bli kul att se hur fina de kan bli när jag använt den ett tag. Fick även en peeling och en uppfräschning nu när det börjar bli lite kallt ute.. Unna dig det du också tycker jag, puss & kram på er 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *