MÅNDAG

Att få starta sin måndagsmorgon 6.30 med dessa fina? Det blir man ju otroligt glad över! Jag har haft en jättebra helg och dessutom en grym start på veckan. Det är faktiskt riktigt nice att träna på morgonen på en måndag, då vaknar man verkligen till liv.. Idag körde vi cleans + split jerks. Sååå kul. 43 kg fick jag upp idag. Det går framåt nu, inte jättesnabbt men det går framåt. Älskar feelingen just nu, blir både starkare och mer kunnig inom crossfit. I fredags var jag och Jonas med två nyfunna crossfitvänner på Market och åt middag och drack gott. Nyöppning av nya restaurangen, nyrenoverad och ny meny. Magiskt! Lördagen blev det träning i boxen, lunch på stan, mys hos mina föräldrar och sedan blev det verkligen en gottekväll. Hämtade en hamburgare med sötpotatispommes på Stockyard (bästa burgaren istan) och poppade popcorn och åt glass och bara myste för mig själv. Så välbehövligt. Gottetåget fortsatte med farsdagslunch 100 fikastunder (classy hemma hos farmor).. Men så välbehövligt med en sådan helg. Jonas hade dessutom lagat en sååå god middag till mig när jag kom hem efter en lång bilresa. Älskar söndagskvällar. Så mysiga! Och nu har jag jobbat eftermiddag på Boost så ska mixa ihop en middagssallad nu snart (lyx att kunna göra det) och sedan gå hemåt för att kolla på fotbollen. Så nervöst. Tror ni att Sverige vinner?

 

Boost & Deli söker fortfarande personal. Heltid, deltid samt även en personalchef på Delin. Är du den vi söker? Maila mig på svenssontherese@hotmail.com! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *