TISDAG, PT-KLIENTER & VINTERFEELINGS

Hej bästa, om ni nu är några kvar? Så sinnes dålig update här nu.. Min underbara hund sammanfattar lite av denna dagen. En burrig lite småtrött tisdag. Det är något med denna kylan, den är mysig, men den får mig verkligen att vilja krypa ner under mitt täcke och kolla på serier. På tal om serier så har vi börjat kolla på Peaky Blinders, efter 2 avsnitt så gillar jag den verkligen. Hoppas på att den ska vara bra nu. Hur mår ni? Förutom att jag är lite tröttis så mår jag faktiskt jättebra. Har haft en väldigt mysig helg med mycket mat och mys, två grymma träningspass och har även tränat måndag och tisdag nu så imorgon får det bli vilodag. Imorse körde vi en riktigt grym metcon på 15 minuter, vi var 3 och 3 och målet var att göra så många varv som möjligt av 5 burpees, 5 boxjumps over, 10 wallballs, 5 boxjumps over, 5 burpees. Yummie.. Haha! Och det efter 40 minuter’s jobb av pullups och annat för att stärka upp latsen. Det lär kännas imorgon. Känns typ redan, några timmar senare.. Haha.. Men det är verkligen hatkärlek. Skönt iallafall med träningsvärk när det väntas vilodag imorgon. Gud så svårt det är med den här vilan när crossfit är så kul, MEN, eftersom det är mycket prestation i fokus inom crossfiten så känns vilan ändå väldigt naturlig. Inte alls roligt att köra när man känner sig sliten och inte kan prestera.

 

Och hur grym är inte min klient? Hon har minskat 30 cm på sin kropp under bara 10 veckor med rätt träning och rätt kost. Det är ett schema med mycket hälsosam och rätt mat, vid rätt tidpunkter och gör att hon är mätt och inte hamnar i sockerfällan på kvällen. Träningen är anpassad efter hennes vardag och hur mycket hon kan träna. Att göra ett hälsosamt val och investera i sig själv och det på ett sunt sätt. Inga hetsiga dieter, inga krav, inga måsten. Så underbart att se, gör mig på riktigt så stolt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *