A day off

Hej sunshines. Idag har jag en dag off. Sååå välbehövligt för mig att ta en vardag ”off” ibland. Då jag kan göra sådant som jag annars måste göra på helgen eller på kvällarna, dvs svara på mail, göra scheman, fixa med allt annat som man behöver pyssla med som egenföretagare. Så när jag får ihop schemat och kan ägna en hel vardag åt det blir jag väldigt glad. Kickade igång denna morgon med träning i crossfitboxen. Vi körde snatch, goodmornings och avslutade med en airsquat tabata, låter ju inte jättejobbigt men herregud.. Haha! Gör så många airsquats du hinner på 20 sekunder, under 10 sekunder då det är tänkt att vila sitter du i en aktiv squat. Bränner gottigt i låren. Testa att avsluta ditt benpass med den dödaren. Lite galet att åka och träna vid 6.30 när man är ledig kanske, men samtidigt så skönt att få ha det gjort. Och det bästa är ju att man då kan köra ett till pass på eftermiddagen om man får feeling, speciellt när det var ett ganska så lugnt pass imorse. Vilade igår, så har mycket energi i kroppen idag! 🙂

 

Följde med jonas till Market så sitter där och jobbar idag. Hade självklart med mig en lurris från Boost. Idag fick det bli svart ris, sötpotatis, lax och fetaost. Jag äääälskar lax och fetaost. Så nice kombo! Jag söker fortfarande personal till Boost, så vill du jobba med ett gott gäng tjejer, med ansvar, planering & hälsosam mat. Maila mig på svenssontherese@hotmail.com 🙂 

2 kommentarer på “A day off

  1. Therese Inläggsförfattare

   Från mig också?
   Jag har inget att skriva om det. Det är inget bloggrelaterag eller något som någon annan är vi behöver veta. Kram Therese

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *