HEY MONDAY

Ny vecka.. IGEN! Wiie, jag har haft en jättebra helg. Hoppas ni också har haft det. I fredags var jag på Market (se bild!!!) med en av mina bästa vänner Vera. Alltså säger bara WOW till den nya menyn. Jag älskar den! Nu när jag inte festar så mycket längre (inget alls) haha, så är att gå ut och äta, ta ett glas vin och bara umgås med en bra vän något bland det bästa jag vet. I lördags tränade jag, jobbade på Boost, sedan hade jag och Jonas bara myskväll. Något jag också älskar är att ta bilen till Ica Maxi, ta en korg och bara proppa den full med allt jag vill. Vi åt chark, ost och massa gotte. Ben & Jerrys, topped med salted caramel & brownie. Om ni inte har smakat på den, gör det, den är supergod. Bra gains också. Igår var det en lugn och mysig söndag. Jag sprang 7 km i Delsjön på förmiddagen, i regnskurar. Sjukt vad duktig man känner sig efter en löprunda i skitväder.. Gjorde hela min dag! Annars älskar jag att mysa och bara planera veckan och samla energi inför veckan.

 

Började denna veckan på bästa sätt med träning. Vi körde squatcleans + 1 jerk + 1 splitjerk, som ett komplex (kom upp till 40 kg idag)utfallssteg med kettlebell’s i front rack (12 kg x2). Alltså seriöst vad jobbigt det är att gå utfallssteg med kettlebells i front rack. Sjukt pulshöjande.. Dagens flås bestod av 3 varv 50 sek on/10 sek off av assault bike, wallballs, kettlebellsvingar & burpees. Testa den! Det var kul! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *