Julfin hos Nord Clinic

Hej världens bästa bloggisar. Herregud vad längesedan det var jag bloggade här. Jag har haft en otroligt intensiv sista tid. Tanken är ju helt klart att jag ska komma tillbaka hit. Älskar ju att skriva och prata med er. Hoppas ni har haft det jättebra under denna tid & ser fram emot att fortsätta läsa min blogg.

 

Ovan ser ni två helt oretuscherade bilder från mitt besök hos Nord Clinic i torsdags. Jag fixade mina ögonbryn och fransar. Helt otroligt vilka fina egna fransar jag har fått nu efter att ha använt ett serum från Kliniken och tagit hand om dom sedan jag beslutade mig för att sluta med fransförlängning. Jag köpte sedan en julklapp till mig själv hos bästa Marie (hon som gör botox på mig också). Jag har fyllt mina läppar! Nu såhär 3 dagar senare har de lagt sig och syns nog knappt, om man inte vet hur mina läppar såg ut innan. Ni vet att det är lite sådär, jädrar vilka snygga läppar hon har. Undra om det är hennes naturliga? Så man vill ha det, tycker jag! Marie är grym på det där & helt klart därför jag går dit. Vanligtvis brukar man fylla med 1 ml, jag fyllde med 0,5 så ni förstår ju att det är ”lite” i förhållande till vad man brukar lägga i. Men jag är så nöjd.

 

Nu ska jag äta frukost & sedan dra på mig träningskläderna för att gå ut och springa. Minusgrader och lite snö, snacka om julfeeling 🙂 Hörs snart igen! Kram på er

2 kommentarer på “Julfin hos Nord Clinic

 1. Olivia

  Måste bara fråga, förutom botox gör du några andra ansiktsbehandlingar? För på alla dina bilder ser du ut att ha oroligt fin hy?😍 har du nått tips?
  Kram

  Svara
 2. Therese Inläggsförfattare

  Hej Olivia. Tack! Jag tar väl hand om min hy varje dag med bra salongsprodukter (viktigt!!!). Borttagning, serum & ansiktskräm. Nu på vintern är dejt u viktigt med massor av fukt. Annars går jag och gör ansiktsbehandling 2-3 ggr per år hos Nord Clinic med peeling, ansiktsmask etc. 🙂 Jag har varit noga nu i några år vilket har gett resultat. Kram!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *