Måndag & dubbelpass!!!

Helloo sunshines. Idag har jag kickstartat veckan med 2 träningspass. På bästa sätt med bästa gänget imorse i boxen. vi körde massor av squatcleans + splitjerks. Två RM (repmax) och jag gjorde en 2:a på 48 kg. Så sjukt vilken utveckling jag haft, då jag kunde göra ca 40 för några veckor sedan. Superkul! En EMOM (every minute on the minute) med powercleans + pushjerks i 10 minuter med 4 lyft per minut som var otroligt tungt idag. Psykiskt tufft att lyfta tungt en måndagsmorgon haha.. Men finns ju inget bättre sätt att starta dagen på. Avslutade sedan dagen med denna goding ni ser på bilden ovan. Herregud vad jobbigt det var. Vi var 4 st i min grupp och vi började på varsin station och roterade när alla hade genomfört sina reps på den stationen. 30 minuters amrap (as many rounds as possible) och det var knappt någon vila alls. Dvs SVINJOBBIGT! Så nu har jag däckat här hemma i soffan efter en stor middag. Imorgon blir det nog vila tror jag, känns så i kroppen. Har tränat på bra nu sedan i torsdags så en vilodag är nog rätt nu.

 

För övrigt, så är jag sååå stolt över mig själv som har hållit i min löpning hela hösten samt vintern. Idag är det endast 2 veckor tills jag åker till Thailand och jag ser så fram emot att springa där, vilket kommer gå lätt också eftersom jag varit igång med löpningen. Så värt det!

 

Annars är det jobb, jobb, jobb som gäller hos mig just nu. 2 veckor till semester vilket betyder att det är 100 saker att göra som egen företagare. Men det bästa då är att man verkligen är värd vacay! Hoppas ni haft en lika grym måndag som mig! Puss å kram

2 kommentarer på “Måndag & dubbelpass!!!

 1. Sofia

  Kul att du är tillbaka på bloggen 😀
  Och gillar att du skriver vad alla crossfit-ord betyder så man hänger med lite mer haha!

  Svara
 2. Therese Inläggsförfattare

  Tack! Glad att du fortfarande är här & läser!

  Haha ja, ellerhur.. Man skulle nästan behöva en ordbok 😉

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *