Ett besök hos Alexandra Tromstedt…

Hej fina, redan torsdag idag. Jag har haft en riktigt bra dag! En höjdpunkt, jag har köpt en iPhone X, wiiie så nice. Älskar att den är lite mindre än plussen faktiskt, men inte så liten som den vanliga. Något lite mitt i mellan. Nu ska jag beställa hem ett sånt där ”fult” plånboksfodral också så jag håller den hel och snygg. Vill egentligen ha den helt utan fodral och allt sådant men ja, ser man på min mobil nu som jag knappt haft i ett år, så borde jag ha alla fodral som finns. Haha! Jag har också varit hos bästa Alexandra och fixat till mitt hår litegrann. Vi fräschade upp det med bottenfärg och liten touch på längderna. Eftersom jag åker på semester nu i 3 veckor så ville vi inte bleka något då det alltid blir en annan färg när man är i solen. Men det blev så så sååå fint, älskar den här färgen. Och jag har fått sån otroligt fin kvalité på mitt hår sedan jag började gå till Alex. Så glad att det var flera av mina läsare som tipsade om henne via Instagram, @tromstedt heter hon där! 🙂

 

Annars idag så har jag tränat. Vi snatchade i boxen imorse, ett av mina absolut värsta lyft, är riktigt kass på det så nä det blir inte så jättekul. Så mest teknik där idag. Men efter ett riktigt bra pass igår med Malin då vi körde frontsquats och avslutade med 4 varv av 5 powercleans, 10 burpees, 15 kbswingar & 20 airsquats. Sååå svettigt! Ett tips, att avsluta ett pass med lite flås. Får dig att känna dig trött i hela kroppen. så härlig känsla.

 

Nä nu ska vi äta popcorn och kolla hockeyn. MYS! Ha en fin kväll goingar. Puss & kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *