Julklappar & julträning!

God jul finaste ni!! Har ni haft en bra jul? Jag har haft en supermysig jul. Den har varit lugn med familjen, släkt, mat, massor av mat, mys och träning faktiskt. Jag älskar kombinationen av mycket mat och träning. Många är ju sådana att det ska kopplas av under julen men jag är lite tvärt om. Det är ju så nice att träna och svettas när man äter mycket, då har jag alltid extra energi. Och framförallt tid!! Självklart är det ett pusslande och man kanske får ta lite vad man haver till utrustning. På julafton blev det löpning för mig, mina föräldrar hämtade mig 11 så jag hann både mysa med J, springa och äta julfrukost. Blev milen och det kändes riktigt bra. Idag var jag på Sats och svettades och körde 45 minuter Performance HI-intensity. Cirkelträning med mest pulsövningar, det var jobbigt, haha, alltid jobbigt att träna dagen efter en dag med mest stillasittande och ovanligt mycket mat. Man känner sig sjukt tung i kroppen. Men, desto bättre mår man ju nu, när man har fått träna och svettats litegrann. Jag behöver verkligen göra mig av med energi om jag ska ligga på soffan hela dagen. 🙂 Imorgon ska jag jobba igen. Ska hjälpa Jonas på Delin, blir kul efter 2 dagars ledighet. Nu räcker det nästan 😉 haha!

 

Har ni fått något kul i julklapp? Vi är en familj som ofta köper väldigt mycket julklappar, har nog fått 25-30 st julklappar under största delen av min uppväxt och mina föräldrar är experter på att köpa massa småsaker. Men i år önskade jag mig en klocka från Garmin, den HÄR, älskar den! Har använt den för första gången idag och den mäter massor av roligt så som puls, sömn, kalorier, steg etc. Har nog en del att lära för att kunna hantera klockan men älskar den redan. Av J fick jag en resa till New York, vad har jag gjort för att förtjäna den undrar jag? Bästa! 16-23 april, en hel vecka. Längtar redan!!

 

 

PS. Jag har under mellandagarna 30 % på alla mina tjänster. Du kan läsa mer om dom uppe i menyn! Har du kanske fått pengar i julklapp? Eller tänkt under en längre tid att du vill investera i dig själv. Ta chansen nu, nytt år, nystart! Enligt mig ett grymt läge att komma igång och nå de resultaten du vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *