Back on track!

Hej bästa, hur mår ni? Idag var det back on track för mig med jobb och träning. Startade min morgon som jag brukar göra. 6.30 i boxen. Finns det någon bättre start? Märks att folk är lediga och tar sovmorgon för vi var väldigt lite folk där på morgonpasset. Nu är det PB-vecka i boxen. Idag körde vi chin ups (det är i boxen när man har handflatorna vänt emot dig) och jag klarade 8 st vilket var riktigt roligt. Verkligen över förväntan! Clean och splitjerk blev en 1:a på 48 kg, lite besviken, hade velat få upp 50. 49 kunde jag squatcleana upp men fick inte upp den över huvudet. Det är lite blandat med rädsla att ta så mycket över huvudet. Känns omöjligt på något sätt, redan vid 45 där börjar det bli riktigt tungt för mig. Många tjejer jag kör med som är uppe på 65-70 kg vilket är riktigt imponerande! Mitt mål är självklart att ta mig dit också. Vi avslutade sedan passet med 6 varv av 5 clean & pushjerk, 5 laterala burpees, 5 pullups. Det var svettigt!

Äntligen tillbaka på bästa Boost idag också, så trött på all julmat nu så underbart att få äta en drömlåda! Som jag saknat det! 🙂

 

Nu väntar ju 3 veckor av mycket flås och lätt träning för mig i Thailand. Jag lär ju verkligen längta tillbaka till skivstång och vikter sedan. Nä nu blir det middag och mys för mig. Hoppas ni får en fin kväll 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *