THURSDAY

Hey!! Om man räknar med måndag (vi åker på eftermiddagen) så är det bara 4 dagar kvar tills vi åker till Thailand. Längtar ihjäl mig. Det ska bli så skönt.. Vi är borta i hela 3 veckor. Längesen jag var ledig så länge och vi ska verkligen försöka vara lediga så mycket som det går. Det är ju inte det lättaste när man har eget företag. Men nu har jag hittat så fina tjejer till Boost, så det kommer gå jättebra där, vilket känns tryggt. Det är ju lite som min Bäbis och jag vill ju såklart att det ska vara tiptop även när jag inte är där.. 🙂

 

Hur har er dag varit? Vet inte vart den här dagen har tagit vägen. Jag var i boxen och körde snatch på lunchen, inte mitt favoritlyft direkt, så blev mest teknikträning för min del. Så hakade på min bättre hälft Malin på 45 minuter Performance HI-intensity på Sats nu under eftermiddagen. Det var jobbigt som attan. Men svettigt och kul, skön avslutning på denna dagen. Jag och J har sedan käkat thaimat, lite uppvärmning inför måndag haha, och glass såklart. Nu blir det bara hockey och slapp resten av denna dagen. Skönt med fredag imorgon (igen…)

 

Och, jag är tokkär i min nya klocka. Idag har den berättat för mig att jag har gått 24000 steg och bränt 2415 kalorier. Så sjukt nice. Min nya bästa vän, haha! Väldigt aktiv dag för mig då jag gått runt en hel del, så det är absolut inte alla dagar jag är såhär aktiv. En vanlig dag kanske jag snittar mellan 10.000-15.000 steg. Älskar vardagsmotion och det gör verkligen supermycket för hälsan och välmåendet att ha en aktiv livsstil. Likaså för er som kämpar med att hålla en bra form eller att nå ett visst mål, att röra på sig mycket ger dig mycket gratis. PS. Sista dagarna på mitt fina erbjudande nu med 30 % på mina tjänster. Väldigt många som hört av sig och vill starta sitt 2018 på bästa sätt. Gör det du också! 

2 kommentarer på “THURSDAY

  1. Jenny

    Hej! Kan du inte berätta lite mer om garmin klockan?? Så sugen på köpa en men kan inte bestämma och mer än 6000 k känns mycket :/..

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *