Frukostälskare!

Två bilder på två vääääldigt olika frukostar. Haha. På bilden till höger ser ni gårdagens mumsiga frukost. Jag mötte upp Julia på Bellora för frukostdejt. Hur lyxigt och underskattat är det inte att ses en vardag på frukost? Det var sååå mysigt. Vi satt typ där till lunch och bara pratade om livet. För en frukostmänniska som mig så är det väldigt smarrigt att gå ut och äta så. Något jag verkligen gör allt för sällan. På bilden till vänster ser ni dagens frukost. Inte lika glammig, men en vardagsfrukost hos mig. Ibland äter jag den som en gröt, och ibland dricker jag den som en smoothie. När jag morgontränar och jobbar tidigt brukar det alltid bli en smoothie, då kan jag jobba samtidigt och det är lätt att dricka upp den emellanåt. Jag älskar ju när smoothies blir sådär krämiga och goda. Det går ju att variera innehållet oändligt men jag brukar hålla det ganska så likadant. (Recept nedan). När jag är hemma och har god tid på mig på morgonen gör jag nästan alltid gröt. Jag älskar gröt. Och ja, på den så har jag bär eller frukt, ofta proteinpulver och kanske någon mjölk, så ni ser ju att innehållet är detsamma. Tycker dock jag blir mättare på gröten än på smoothien, men det är ju för att det blir mer stabbigt och det tar längre tid att äta. För mig är frukostsen otroligt viktig. Jag har testat på periodisk fasta exempelvis och det gillade jag också, tyckte det passade mig jättebra och efter att ha vant mig var jag inte alls sugen på frukost utan höll mig jättebra till lunch. Men numera när jag ofta tränar morgon eller behöver kicka igång dagen ganska så snabbt så äter jag gärna frukost. Det sätter lixom standarden på hela min dag! Och….. det finns inte så mycket som slår frukost efter morgonträning. Ellerhur?

 

 

I dagens smoothie hittar ni:
Mandelmjölk
1 dl proteinpulver med vaniljsmak
1 banan
1 dl havregryn
och frusna hallon 

Sedan är det bara att mixa ihop allt, så enkelt och så gott. 

 

Vilka är era favoritfrukostar? Dela gärna med er!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *