HELGWOD

Lördagar i boxen är det teamwoddar. Hur kul är inte det? En teamwod betyder att du kör tillsammans med någon i boxen och oftast brukar det vara ett upplägg där man delar på repsen eller I go you go. Så jädra roligt och helt klart veckans höjdpunkt. Delar gårdagens wod nedan om ni vill köra den tillsammans med er teamie. Ett tufft pass på morgonen gör ju ofta att man blir sådär chill och mysig hela dagen, men det gjorde absolut inget igår när det var så sjukt burrigt och kallt. Shit vad kallt det är i Göteborg nu. Några minusgrader men det känns som 15-20 minusgrader i vinden. Inte alls beredd på denna kylan. Vill knappt gå ut. Men det är ju självklart bara att vänja sig när man bor i Norden.. Haha!

 

Nu har jag tränat hela veckan så idag blir det vila. Jag älskar ju att träna på helgerna när jag är ledig, men vilan måste in och denna vecka fick det bli idag. På ett sätt är det ju skönt att vila på söndagen och kicka igång veckan igen på måndagen. En väldigt lugn söndag har jag tänkt mig. Ni vet när man har den feelingen att man inte ska röra en fena, och faktiskt gillar den känslan. Ibland har man ju sådana dagar då man bara känner att man måste göra något och istället för lite panik över att ha en lugn söndag framför sig. Idag är det tvärt om. Jag måste förvisso städa och fixa här hemma, åka och handla och lite sådant som man brukar göra på söndagar. 

Gårdagens WOD, vi körde I go you go, dvs att en person gjorde alla reps på en övning, sedan gjorde den andra nästa övning och så rullades det så tills alla varven var gjorda. Båda två sprang. Vikten efter var den vikten vi körde på i mitt team. Hitta en vikt som passar för er! Workouten tog ungefär 25 minuter för oss! Och det var riktigt svettigt!! 

 

6 varv av,
6 boxjumps
6 frontsquats 35 kg
30 DU (double unders)
400 m löpning – båda springer

 

8 varv av,
5 boxjumps overs
5 OH squats 20 kg
30 DU
400 m löpning – båda springer

 

10 varv av,
4 burpee boxjump
4 squatsnatch 20 kg
30 DU
400 m löpning – båda springer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *