SKÖNHET, ANSIKTSRUTINER OCH NORD CLINIC

Godmorgon bästa ni. Jag får många frågor om hur jag kan hålla mitt ansikte så fräscht, och framför allt ha så mycket lyster. Det har jag Marie och Sofia på Nord Clinic att tacka. Jag går dit regelbundet och gör ansiktsbehandlingar, färgar mina bryn och fransar och gör botox. Jag brukar göra 2-3 ansiktsbehandlingar om året. Även dermapen som jag verkligen rekommenderar!! Emellanåt är jag självklart noga med vad jag använder för produkter hemma. Jag tvättar ansiktet och är noga med serum och kräm. Nu är det ju dock lite sorgligt att tvätta ansiktet när man är solbränd, haha.. Man vill ju inte tvätta bort den direkt. Vardagsritualen gör ju jättemycket, och den är jag jättenoga med.

 

Jag använder sällan smink när jag tränar, det är ni också många som undrar. Jag tränar princip alltid på morgonen och då sminkar jag mig inte innan. När jag tränar på eftermiddagen så tar jag inte bort mitt smink om jag har sminkat mig på morgonen. Det är ändå väldigt sällan jag har smink eftersom jag inte sminkar mig så mycket till vardags, så det hjälper ju mig absolut att hålla en fräsch hy. Jag upplever faktiskt att hyn blir sämre om jag tränar med smink, framför allt crossfit då det är en smutsigare miljö plus att jag svettas så mycket där.

 

Och för er som funderar på att göra botox på grund av olika anledningar, GÖR DET. Och gå inte till en klinik som är billig bara för det är en ekonomisk fråga. Mitt bästa tips är att gå till någon som du kan känna dig trygg hos och att du går dit för den anledningen. Med det säger jag inte att någon som är billig är sämre, men för mig är det så viktigt att lämna mitt ansikte till någon jag vet är erfaren, noga och kunnig. Därför går jag till Marie, som är en av de bästa i Sverige och absolut en av de bästa i Göteborg på att injicera. För mig är resultatet jätteviktigt. Jag vill att det ska se naturligt ut. Jag lägger botox i pannan, argrynkan och i hakan. Och ni som läst min blogg länge vet ju varför jag gör botox, men för er nya läsare så gör jag det pga jag använder mitt ansikte otroligt mycket när jag pratar. Både panna och haka och det har gjort att jag i så många år jag kan minnas haft tydliga linjer där och en gropig haka. Det hjälper Marie mig att ta bort och argrynkan fyller jag i, i förebyggande syfte. Jag upplever också en sååå stor skillnad på spänningshuvudvärk då botox hjälper mig att slappna av i ansiktet. Så himla skönt!

 

 

Ni kommer lättast kontakt med Nord Clinic via mail på info@nordclinic.se. Massor av kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *