ATT TA HJÄLP MED TRÄNING & KOST

Hej fina, idag ska vi prata om att ta hjälp med sin träning och kost. Vad kan det ge för effekt för just dig? Jag har hjälpt väldigt många genom åren och det är både tjejer och killar, med väldigt olika mål. Gemensamt hos de flesta är att de vill ha en livsstilsförändring och behöver hjälp med den. Hur coolt är inte det att komma fram till att man vill göra sin livsstil hälsosammare och till det bättre? Göra sig av med gamla dåliga vanor och ta tag i sig själv. För mig handlar det inte om att bli smal, få stor rumpa, magrutor etc. Utan för mig handlar det om att hitta sig själv, hitta en vardag som fungerar, få in träning och hälsosamma vanor i sitt liv och hitta sin balans. Kunna äta och njuta utan att få ångest och själv kunna ta beslutet om när man ska unna sig och undvika hetsätning. Och det är där jag kommer in i bilden och hjälper dig att nå dit. Det finns dom som vill göra resan själv och endast ha stöttning med hur man ska nå dit, genom ett kost och träningsschema. Det finns också de som vill ha min hjälp och motivation under tidens gång och väljer då onlinecoaching. Båda två är effektiva metoder, samma resultat kan nås på båda sätten, frågan är bara om du kan göra det själv, eller vill göra det med mig? 

 

Varför ska man då välja att köra PT online, istället för att träffa en PT på ett gym? Detta är något jag brukar fråga mina klienter och det är många som säger att de känner sig trygga på gymmet, och vill bara veta vad de ska göra där och vad de ska äta för att nå sina resultat. Då passar ju PT online perfekt. Likaså om du har svårt att få till det att träffa en PT, du kanske jobbar annorlunda tider eller har familj, barn och annat som ska tas hand om. Det är samtidigt många som tycker att en PT på ett gym inte ger resultatet för DIG utan använder samma metod och upplägg på alla sina klienter. Det tror ju jag personligen har med att göra att man har väldigt mycket kunder och har sin typ av träning. Det kan ju därför vara väldigt svårt att hitta en PT just för dig där ute.

 

Just nu har jag öppnat upp några få platser till att hänga med mig i vår. Du kommer aldrig ångra att du började, utan istället ställa dig frågan och undra varför du inte började tidigare. Du kan komma i kontakt med mig via min mail svenssontherese@hotmail.com eller via CONTACT uppe i menyn. Oavsett vad så svarar jag dig så fort jag kan och vi ska tillsammans planera ett upplägg för just dig.

 

PRISER
3 månader onlinecoaching, 2995 :-
Kost och träningsschema, 1495 :-
Styckvis kost/träning, 995 :-

 

Ser så fram emot att umgås med dig i höst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *