Bjertorp slott med Run Angel

Hej världens bästa. Ok, vet inte riktigt vart jag ska börja men vilken sjukt härlig dag och kväll vi har haft tillsammans på Bjertorp slott. Hur lyxigt är det inte att åka iväg såhär mitt i veckan? När jag var nere i Thailand fick jag inbjudan att åka hit av Ida och Miranda. Det jag visste var att det var två superhärliga tjejer. Som jag egentligen inte känner så bra, men som jag bara kände direkt att det här skulle bli såå roligt och äntligen ett event som verkligen passar mig. Visade sig att jag inte kände så många som skulle hit heller, Jag har aldrig haft svårt att träffa nytt folk i och för sig. Men shit vilka härliga tjejer!!! Det är fantastiskt att umgås med likasinnade tjejer i branschen. Och tjejer som står för samma värderingar som än själv gör. Vi har fått vara de första i Sverige och har fått testa på Run angel. Ett armband som låter upp till 120 db som man kan använda när man är i ett utsatt läge.
Jag menar hur många av oss tycker det är lite läskigt att springa på kvällen? Eller när det är mörkt? Det är ingen skrämselprodukt utan det är ett armband för starka framförallt tjejer, som vill känna sig lite tryggare. Och det unika med just denna produkten förutom det höga ljudet är också att den kopplas via bluetooth till din mobil där du har 3 st guardians förprogrammerade som får larmet om att du behöver hjälp och genom mobilen då kan se direkt vart du är!

 

 

Vi har tränat ihop. Vi sprang ute is snön (så uppfriskande), lyft däck och gjort andra pulshöjande övningar. Se träningspasset nedan! Såå frisk luft här, helt otroligt. Ätit 3 rätters, druckit massor med vin och bara pratat och haft det härligt. Sov dessutom i ett så mysigt rum inatt med världens skönaste säng.. Och nu är jag uppe först i vanlig ordning. Undra om jag är den enda i detta gäng som är morgonpigg? Väntar in de andra tjejerna med en kopp kaffe innan vi ska äta frukost.

 

Så ett sååå stort tack till Ida, Miranda, de andra superhärliga tjejer och Run Angel för dessa två dagar!

 

 

 

TRÄNINGSINSPIRATION FÖR DIG SOM VILL TRÄNA UTOMHUS

Spring sammanlagt 5-6 km i ett lagom tempo
Efter ett litet tag stanna till vid en backe och spring upp och ner för backen allt vad du har några gånger, varje gång du kommer ner gör 10 upphopp och 10 utfallshopp.
Spring vidare….
Nu hittar du en stubbe, en bänk eller något liknade du kan göra snabba fötter mot och sedan göra ett upphopp på likt ett boxjump.
Spring vidare…
Stanna till vid en raksträcka och spring rusher så snabbt du kan, gå, och repeat. En riktig god finisher! Upprepa ca 5 ggr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *