LÖRDAGSFYS & ROADTRIP

Hej!! Äntligen lördag. Klockan är strax efter åtta och jag har redan varit ute och sprungit. Hur fantastiskt är inte det? Det är en av fördelarna när man är morgonpigg, och ska iväg hela dagen. Gymmet och boxen är stängda så då snörade jag på mig mina löparskor och sprang iväg en runda. Blev ca 7 km och det kändes jättebra. Lite trötta ben efter torsdagen och fredagens träning. Igår körde vi marklyft och jag gjorde som tyngst en 4:a på 90 kg. Jag är så stolt över mig själv att jag har kommit till att jag bara kan gå ut och springa utan att dö. Ni är nog med på vad jag menar. När det är sådär jobbigt att det känns som en pina och man bara vill hitta ett flow. Nu längtar jag tills det blir lite vår så jag kan kicka igång löpningen på riktigt. 1-2 ggr i veckan ska jag springa, behöver inte alltid vara långt. Men jag ska iallafall komma ut, för det är så himla härligt. Nu har jag precis ätit frukost. Blev 3 riskakor med stekta ägg på, det var det jag var sugen på idag.. Haha.. Kombon riskaka och stekt ägg är magiskt, smakar som godis. Typ.

 

Idag har jag tagit med mig min bästa vän för att åka ner till Halmstad och kolla på Crossfit. Hur kul??? Mysigt med en liten dagsutflykt och bara att omges av massa träning hela dagen. Jättemånga från min box som kör vilket är så kul, så ska ner och heja massor på dom!! Lär ju förmodligen bli sjukt sugen på att tävla själv, inte minst bli så taggad på crossfit efter denna dagen. Hoppas ni får en lika grym lördag som mig, puss och kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *