SÖNDAGSBRUNCH OCH YOGA

Hej fina. Hur mår ni idag? Idag har jag och Caroline varit på brunch. Ni som läst min blogg ett tag vet att jag älskar söndagar och det är så underskattat att verkligen göra något på söndagar. Söndagar är en dag för mys tycker jag så att träffa en av sina bättre vänner och bara snacka och äta gott är perfekt. Dessutom fylla på och boosta kroppen med massor av nyttigheter. Vi testade Open New Doors nya söndagsbrunch här i Göteborg och den var bra. Inte så ofta jag äter rawfood nu för tiden, så det var smarrigt. Och vet ni vad jag ska göra i eftermiddag? Jag ska gå på hotyoga. Och idag ska jag ta mig dit, så många gånger som jag planerat att yoga men inte tar mig tiden till det. Men idag ser jag fram emot det och det ska bli så himla mysigt. Blev så inspirerad efter att ha hängt med Monika Björn i veckan. Så nu ska jag ta upp min yoga igen. För min kropp mår så otroligt bra utav det. Det är ett så bra komplement till crossfit och löpning. Dessutom i värme, är så frusen i det här vädret. Haha. Hur bra får en söndag bli egentligen?

 

Mer på schemat står planering av kommande vecka, det är en vecka med mycket jobb för min del så ska planera in min träning och annat som måste hinnas med. Jag blir verkligen taggad av att boka in mina pass, också strukturera upp om jag ska träna morgon eller eftermiddag och vad jag ska träna. Eftersom jag både vill hinna med att köra crossfit, springa, köra ett styrketräningspass/yoga så behöver jag planera. Gör jag inte det vet jag att jag kommer hamna i boxen och köra. För det är lättast så. Jag ska också boka in min andra PT-timma i mina olympiska lyft. Hoppas ni haft en superfin söndag och njuter av den lika mycket som jag gör. Puss på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *