Varför ska jag kicka igång veckan med träning?

Måndag måndag måndag! Nu var du här igen. Jag har sovit så otroligt dåligt inatt så jag bokade av mitt morgonpass i boxen och sov en extra timma. Är det något jag hatar så är det att sova dåligt. Blir ju extra plågsamt för mig som vill träna tidigt på morgonen. Men jag börjar inte jobba förrän senare idag så jag hinner träna innan jobbet. För mig är det viktigt att träna på måndagar, jag älskar känslan av att ta kontroll och kicka igång min vecka. Känner mig pigg och fräsch i kroppen efter mitt yogapass igår. Wow, vad jag har saknat det och vad jag verkligen ska köra igång med det igen. Yoga är ett så jädra bra komplement till crossfit. Och löpning. Så finns ingen anledning till att inte lägga in det i mitt träningsschema. Nu i början är det ju inte jätteroligt med tanke på att jag är stel som en pinne. Men snart så.. 🙂 Nu ska jag äta min gröt och mysa lite framför Nyhetsmorgon innan jag kilar ner till gymmet och jobbet. Kom förbi och kicka igång veckan med mig på Boost. Starta med en lunch som är gott för både kropp och knopp!

 

3 anledningar till varför du ska träna på en måndag:

 

♡ Du får en positiv start på veckan och enligt mig så är det enklare att hålla i den resten av veckan.

 

♡ Du får koppla bort dina tankar som tynger dig för ett tag och prioritera dig själv!

 

♡ Har du haft en stökig helg på många sätt? Lägg den bakom dig och kicka igång en helt ny vecka som du bestämmer över hur den ska bli.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *