Dagens intervaller & nya runners!

Igår hämtade jag mina löparskor som jag beställt. HUR SNYGGA ÄR INTE DOM???? Jag älskar dom. Nya Adidas Ultra boost. Har ett par 2 år gamla i vitt och det är mina favoritlöparskor all time. Tänkte inviga dom idag, men så började det snöa och jag hamnade istället på bandet. Idag var jag omotiverad, satt länge hemma innan jag tog mig iväg. Jag har dom dagarna jag också, speciellt eftersom jag är van vid att träna på morgonen (ett bra sätt att inte hamna i den sitsen att man måste ta sig iväg på eftermiddagen). Men jag tog mig dit och nu lev helt plötsligt pigg och motiverad till att jobba här hemma i soffan en liten stund innan det är mys för hela slanten. Otroligt vilken effekt träning har.

 

Igår körde jag bara styrketräning och idag fick det bli bara kondition. Jag befann mig på bandet i sammanlagt 50 minuter och då jag inte sprang så gick jag i raskt tempo mellan mina intervaller. Ni ser intervallerna på bilden ovan! Screenshota och spara dom till ditt nästa intervallpass!! Vill verkligen utmana dig till att våga höja hastigheten på bandet under dina intervaller. Alltså om du springer 10 st 40/20, så våga höja under tiden du gränslar bandet och då inför nästa intervall. Jag börjar på en hastighet och ökar sedan upp den så att den sista intervallen är riktigt jobbig. På dessa 50 minuter brände jag 388 kalorier och jag befann mig mestadels i tröskelträningszonen och jag tränade både anaerobt och aerobt. Älskar att ha min pulsklocka när jag springer, jag som är lite nördig gillar all information den ger mig. Haha!! Jag försöker få ner min puls litegrann innan jag påbörjar nästa intervaller genom att gå, för att återhämta mig och kunna trycka på under nästa 10 st. Det är min utmaning till dig nästa gång du ska springa. Puss och kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *